Kas
  • Selçuklu Vakfı, milletimizin medeniyet tasavvurunu taşıyan bir sivil toplum örgütü olarak, imkânlarını sağlıklı bir toplumun inşası için kullanmaktadır.
  • Selçuklu Vakfı, ülke sorunlarıyla ilgili fikir ve düşünce üretmekte, bu fikirleri toplumun bütün kesimleriyle paylaşmaktadır.
  • Selçuklu Vakfı, Türkiye'nin bilimsel ve entelektüel birikiminin temel sorunlara odaklanması ve üniversite gençliğinin bilinçlenmesi yönünde faaliyetler yapmaktadır.
  • Vakfımız, kuruluşundan beri maddi imkânsızlıklar içerisinde olan başarılı üniversite öğrencilerine ve araştırmacılara verdiği burslara devam etmektedir.
  • Eğitim, kültür ve bilim alanında yetişmiş insan unsurunu harekete geçirecek projeler üretmektedir.

Köşe Yazarları